KP Media скорочує штат і переїжджає з Печерська на Позняки

9 Лютого 2009
20603
9 Лютого 2009
11:56

KP Media скорочує штат і переїжджає з Печерська на Позняки

20603
KP Media скорочує штат і переїжджає з Печерська на Позняки
Видавництво KP Media у цілях економії за 2 тижні планує змінити офіс – переїхати з орендованого приміщення на вулиці Лесі Українки в Києві у власний офіс на проспект Бажана, де колись розташовувалась редакція газети «15 минут».
 
Окрім цього, видавництво скорочує штат у проектах, що залишилися. Зокрема, у журналі «Кореспондент» було скорочено три позиції – двох журналістів та одного фотографа.
 
Причина зменшення витрат очевидна – зменшення рекламної активності. Кількість реклами у виданні скоротилася зі звичайних 15-20 шпальт до 4-8 у січні, при цьому вартість шпальти знизилася у середньому на 40%.
 
Нагадаємо, у січні видавництво закрило безкоштовну щоденну газету «15 минут». Наприкінці 2008 року було закрито жіночі журнали «Пані» та «Вона»; у видавництві повідомили, що замість них буде створено один жіночий та один дитячий інтернет-проекти.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20603
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ааа
5557 дн. тому
корнет - возможно. журнал - унылое {CENSORED} без эксклюзивов
STRN
5557 дн. тому
Все равно Корр лучший!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду