Головним редактором Bigmir.net призначено Олега Лисенка

19 Квітня 2010
30533
19 Квітня 2010
14:25

Головним редактором Bigmir.net призначено Олега Лисенка

30533
Головним редактором Bigmir.net призначено Олега Лисенка

Головним редактором порталу Bigmir.net (входить до KP Media) став Олег Лисенко.  Як він розповів у коментарях ТК, цю посаду в компанії введено сьогодні, 19 квітня 2010 року. «До моїх обов`язків входитиме розвиток контенту», - зазначив пан Лисенко.

 

Раніше Олег Лисенко майже півроку присвятив запуску інформаційного інтернет-проекту в компанії Ledokol ISTIL, але наразі цей проект так і не створено.

 

Восени 2008 - на початку 2009 року Олег Лисенко очолював компанію «Медіа поінт», що видавала безкоштовну газету «Пульс Києва», а ще раніше - редакції видань «15 минут» та «Корреспондент» видавництва KP Media.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30533
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
bosiy
5122 дн. тому
Великий исход от Бахматова продолжается?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду