На сайті «Кореспондент.net» з’явились анекдоти і карикатури

26 Листопада 2009
24585
26 Листопада 2009
15:10

На сайті «Кореспондент.net» з’явились анекдоти і карикатури

24585
На сайті «Кореспондент.net» з’явились анекдоти і карикатури

Сайт «Кореспондент.net» запустив новий підпроект «Анекдоти та карикатури».

 

Головний редактор сайту Юлія Мак-Гаффі зазначила в коментарі ТК, що активність в цьому розділі навіть вища, ніж редакція сподівалася, і відповідно зросла відвідуваність.

 

«Голосують добре за деякі анекдоти віддають по 250 голосів. Наприклад, учора, 26 листопада, розділ читали 4 200 осіб. Це непоганий результат і свідчення того, что гумор користується попитом. Я не сумніваюся, що відвідуваність сайту зростатиме», - зазначила Юлія Мак-Гаффі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24585
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вассечкин
5265 дн. тому
сремительное опопсение. да, они и так желтые были как цыпленки.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду