Київський медіахолдинг відмовився від купівлі Kyiv Post та «Афіші» через «жахливий стан справ»

24 Липня 2009
4215
24 Липня 2009
17:05

Київський медіахолдинг відмовився від купівлі Kyiv Post та «Афіші» через «жахливий стан справ»

4215
Київський медіахолдинг відмовився від купівлі Kyiv Post та «Афіші» через «жахливий стан справ»

Київський медіахолдинг відмовляється від операції з придбання газети Kyiv Post і журналу «Афиша». Про це повідомила прес-служба Київського медіахолдингу.

 

Як  зазначається у повідомленні КМХ, переговори між холдингом і KP Media тривали впродовж декількох місяців. Мова йшла про купівлю-продаж англомовної газети Kyiv Post у пакеті з «бонусом» - журналом «Афіша». Урешті-решт КМХ відмовився від придбання газети «унаслідок незадовільних фінансових показників цього видання».

 

«Ми не бачимо перспектив розвитку цього видання - ані фінансових, ані маркетингових. Застаріла стратегія, жахливий стан справ, неринкова конструкція бізнесу, деморалізована команда - ось усе, що дозволяє нам сказати про ці видання підписана нами угода про конфіденційність», - цитується у повідомленні коментар керівництва холдингу. КМХ також відмовився і від «бонусу».

 

На розгляд КМХ у 2008-2009 роках було запропоновано ряд ЗМІ і медіа-проектів (у тому числі проектів KP Media), багато з яких, зазначається у прес-релізі, після відмови КМХ розглядати угоду закрилися.

 

За інформацією ТК, навесні KP Media почав активно пропонувати для продажу газету Kyiv Post. Пропозицію було адресовано майже всім великим видавництвам та компаніям, що мають інвестиції у медіабізнесі. На початку літа з'явилася інформація про те, що на продаж вистановлено вже й «Афішу».

 

Зацікавлення в придбанні тижневика  Kyiv Post висловлювала й інвестиційна  компанія Istil, яка належить британському бізнесмену пакистанського походження Мохаммаду Захуру.  При цьому генеральний директор видавництва Жанни Китаєва тричі категорично заперечувала ТК цю інформацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4215
Теги:
Читайте також
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 610
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Novun
5307 дн. тому
Як був за землю киян купленый журнал "Афіша" http://starlife.com.ua/posts/afisha-dvojnyih-kidkov.html
login1
5398 дн. тому
ріже очі убогість афіші. тому її й не купили
визаж
5401 дн. тому
так купили бы и закрыли конкурентную афишу, чтобы общая убогость журнала топ-10 киевского медиа холдинга не так резала в глаза
хехе
5401 дн. тому
умора. кто бы вам афишу с киевпостом продал? смешные, ей богу
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду