Ґреґ Сателл пішов із KP Media

22 Червня 2009
21682
22 Червня 2009
10:33

Ґреґ Сателл пішов із KP Media

21682
Ґреґ Сателл пішов із KP Media

Директор із маркетингу холдингу KP Media Ґреґ Сателл залишив компанію, повідомляє «Медіабізнес».

 

«Я не коментуватиму причини свого звільнення, - сказав пан Сателл. - Просто не хочу». Він також повідомив, що найближчим часом має намір відпочити. Тим часом спів директор компанії Жанна Китаєва повідомила «Коммерсанту», що це було власне рішення Сателла і він продовжуватиме працювати в холдингу до кінця червня. Співвласник холдингу Джед Санден відмовився коментувати цю подію.

 

Нагадаємо, Ґреґ Сателл був співдиректором холдингу разом із Жанною Китаєвою із березня 2009 року, коли засновник KP Media Джед Санден передав менеджерам оперативне управління і став головою наглядової ради.


KP Media видає англомовну газету Kyiv Post, тижневик «Корреспондент», сіті-гід «Афиша»,  довідники Kyiv Business Directory,  журнали «Интерьер Магазин» і «Идеи Вашего Дома». Компанії також належать Інтернет-проекти BigMir.net, UkrBiz.net, Korrespondent.net, Afisha.ua, UASport.net., Ricardo, Novynar.com.ua.   

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21682
Читайте також
29.07.2009 14:29
для «Детектор медіа»
29 605
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду