Побито кореспондента «Известий в Украине» Дмитра Комарова

25 Травня 2009
16509
25 Травня 2009
20:31

Побито кореспондента «Известий в Украине» Дмитра Комарова

16509
Побито кореспондента «Известий в Украине» Дмитра Комарова

25 травня на Броварському проспекті побито спеціального кореспондента «Известий в Украине» Дмитра Комарова. Про це «Детектор медіа» повідомили в редакції видання.

 

За цією інформацією Дмитро Комаров виконував редакційне завдання, тоді як  в районі  Гідропарка його автомобіль зупинила іномарка, з якої вийшов  чоловік і почав бити бейсбольною битою автомобіль журналіста. «Розбивши вікна, дебошир витягнув кореспондента з машини і почав його бити, - йдеться у повідомленні «Известий в Украине». - Скориставшись якимись-секундами,  поки нападник переводив дух, Комаров примудрився знову стрибнути в машину і щосили натиснути на газ».

 

Зловмисник переслідував кореспондента до самих дверей Печерського райвідділу міліції. Отримати коментар у Дмитра Комарова ТК не вдалось, в смс-повідомленні він зазначив: «Це небезпечно».

 

Як повідомив ТК керівник Центру зв'язків із громадкістю ГУ МВС міста Києва Володимир Поліщук зараз у Печерському райвідділі міліції приймають заяву потерпілого і будуть передавати ці матеріали у дніпровський відділ, за місцем скоєння правопорушення: «Журналіст зараз дає свідчення у відділку».

 

 Також у повідомленні «Известий в Украине»  йдеться про те, що Дмитро Комаров останнім часом готував публікації про життя в українських колоніях, а нещодавно відмовився від пропозиції стати особистим фотографом київського мера Леоніда Чернівецького.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16509
Читайте також
24.09.2009 19:38
Тарас Иванченко, «Известия в Украине»
10 056
02.09.2009 19:09
Ольга Червакова, для «Украинской правды»
48 725
02.07.2009 09:32
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
39 244
16.03.2009 20:16
Евгений Минко
33 927
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Oksana
5415 дн. тому
Дима - молодчинка, отличный журналист и фотокорр. А главное - замечательный человек!
123
5419 дн. тому
Просто топ-новость: набили морду журналисту, чье имя известно только работодателю… Почему нет сообщения о том, что спецкор одной из ежедневных деловых газет назначен на должность главного редактора Kyiv Weekly?
tramvay z
5419 дн. тому
самопиар?
ек
5420 дн. тому
зато дима хороший фотограф
Потап
5420 дн. тому
Кроме того, что Известия никто не читает, Комаров никогда не делал серьезных тем, да и кто он? фотограф всего-то!
кто
5420 дн. тому
ой не смешите мои тапочки. кто читает Известия?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду