В Росії скоєно напад на директора медіахолдингу «Взгляд» Вадима Рогожина

6 Березня 2009
22521
6 Березня 2009
10:04

В Росії скоєно напад на директора медіахолдингу «Взгляд» Вадима Рогожина

22521
В Росії скоєно напад на директора медіахолдингу «Взгляд» Вадима Рогожина

У Саратові скоєно напад на директора медіа-холдингу «Взгляд» Вадима Рогожина.

Про це в ефірі радіостанції «Эхо Москвы» повідомив головний редактор інформагентства «Взгляд-инфо» Микола Ликов.

«Зараз він знаходиться в першій клінічній міській лікарні Саратова, в даний момент йде операція. Про стан здоров`я мені нічого невідомо, лікарі поки не уточнюють, які шанси Вадима на виживання», - сказав Ликов.

За його словами, «всі правоохоронні органи регіону підключені до розслідування цієї ситуації, але поки злочинці не затримані».

Напад на Вадима Рогожина «безумовно, пов`язаний з його професійною діяльністю, тут ніяких сумнівів не немає», підкреслив Микола Ликов.

«Можливо, хтось з його ворогів вирішив таким чином помститися за надмірно активну діяльність Вадима на посту головного редактора "Саратовского взгляда", а потім на посту генерального директора нашого медіа-холдингу. Коло потенційних організаторів цього злочину дуже широке, щоб називати конкретні персоналії», - вважає він.

Невідомі напали на Вадима Рогожина в під`їзді його будинку, після чого зникли з місця злочину, а журналіст був госпіталізований.

 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду