detector.media
25.05.2009 20:31
Побито кореспондента «Известий в Украине» Дмитра Комарова

25 травня на Броварському проспекті побито спеціального кореспондента «Известий в Украине» Дмитра Комарова. Про це «Детектор медіа» повідомили в редакції видання.

 

За цією інформацією Дмитро Комаров виконував редакційне завдання, тоді як  в районі  Гідропарка його автомобіль зупинила іномарка, з якої вийшов  чоловік і почав бити бейсбольною битою автомобіль журналіста. «Розбивши вікна, дебошир витягнув кореспондента з машини і почав його бити, - йдеться у повідомленні «Известий в Украине». - Скориставшись якимись-секундами,  поки нападник переводив дух, Комаров примудрився знову стрибнути в машину і щосили натиснути на газ».

 

Зловмисник переслідував кореспондента до самих дверей Печерського райвідділу міліції. Отримати коментар у Дмитра Комарова ТК не вдалось, в смс-повідомленні він зазначив: «Це небезпечно».

 

Як повідомив ТК керівник Центру зв'язків із громадкістю ГУ МВС міста Києва Володимир Поліщук зараз у Печерському райвідділі міліції приймають заяву потерпілого і будуть передавати ці матеріали у дніпровський відділ, за місцем скоєння правопорушення: «Журналіст зараз дає свідчення у відділку».

 

 Також у повідомленні «Известий в Украине»  йдеться про те, що Дмитро Комаров останнім часом готував публікації про життя в українських колоніях, а нещодавно відмовився від пропозиції стати особистим фотографом київського мера Леоніда Чернівецького.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY