У Гондурасі нападають на журналістів

3 Липня 2009
36174
3 Липня 2009
10:12

У Гондурасі нападають на журналістів

36174
У Гондурасі нападають на журналістів

Під час військового перевороту у Гондурасі скоєно напади на журналістів та редакції ЗМІ. Про це повідомляє Київська незалежна медіа-профспілка із посиланням на Міжнародну федерацію журналістів.

 

Зокрема, інциденти зі зброєю відбулись в офісі «Телеканалу 36».

 

МФЖ повідомляє, що, попри погрози військових, канал до останньої хвилини продовжував мовлення, і припинив його лише тоді, коли студію почали штурмувати.

 

Солдати знищили на «Каналі 36» апаратуру, завдали ушкоджень журналісту і на дві години заарештували управлінський персонал.

 

Також путчисти спробували заборонити кабельним компаніям ретранслювати новини CNN і венесуельського Canal Sur TV. Кореспонденти Canal Sur та агенства Assoсiated Рress були заарештовані і затримані на кілька годин, а журналісти видань El Tiempo, La Tribuna та El Heraldo зазнали нападів на вулиці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
36174
Читайте також
07.08.2009 16:53
Ігор Лосєв, «День»
38 823
02.07.2009 09:32
Андрій Кокотюха
, для «Детектор медіа»
39 244
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
OBI-Consulting.eu
5381 дн. тому
Пропоную направити десант від укрїни для з’ясування подробиць у складі КНМП, НМПУ, НСЖУ
зверь
5382 дн. тому
все-то у них в гондурасе не слава богу)
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду