Побито заступника голови Держтелерадіо Василя Шевченка

30 Березня 2009
29788
30 Березня 2009
10:56

Побито заступника голови Держтелерадіо Василя Шевченка

29788
Побито заступника голови Держтелерадіо Василя Шевченка

27 березня двоє невідомих напали на заступника голови Державного комітету телебачення і радіомовлення Василя Шевченка.

 

Зараз постраждалий перебуває на лікуванні у лікарні «Феофанія». За його словами,  вранці дорогою на роботу біля помешкання Шевченка на нього напали двоє молодиків 25-27 років і, не сказавши жодного слова, почали бити по голові. Голосіївське районне управління ГУ МВС України порушило кримінальну справу за фактом пригоди.

 

Заступник голови Держтелерадіо пов'язує напад із своєю професійною діяльністю. Це вже не перший подібний випадок: попередній напад стався у червні 2008 року, коли проти Шевченка було застосовано холодну зброю. «Я не маю проблем із бізнесом, бо ним не займаюсь, тому припускаю, що обидва випадки пов'язані з професійною діяльністю»,  - каже Шевченко, до сфери відповідальності якого належить книговидавнича галузь, зокрема програма «Українська книга», проект якої був затверджений на колегії Держтелерадіо напередодні.

 

Василеві Шевченку 48 років. У Держтелерадіо працює з 2002 року на громадських засадах,  2004 року призначений першим заступником голови комітету. З 21 червня 2005 року - заступник голови Держтелерадіо. Віце-президент Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29788
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
працівник ОДТРК
5506 дн. тому
згоден, що не бідні то не бідні..шкода що те все за державний кошт...а ОДТРК в жалюгідних станах.
Працівник ОДТРК-2
5506 дн. тому
Вони ж не найбідніші люди?!
працівник ОДТРК
5506 дн. тому
кому потрібне совкове держтелерадіо разом з його керівниками????? )))))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду