detector.media
02.11.2007 16:57
Ірина Король призначена в.о. головного редактора новин ТОНІСа
Ірина Король призначена в.о. головного редактора новин ТОНІСа
Ірина Король призначена виконувачем обов’язків головного редактора служби інформації каналу ТОНІС. Про це повідомляє прес-служба каналу.
 
«Ірина – дуже досвідчений журналіст. Вона разом зі мною розробляла концепцію каналу, має довіру коллективу. Ми всі допомагатимемо їй, і вона, я думаю, впорається», - прокоментував це призначення виконувач обов'язків голови правління каналу ТОНІС Дмитро Тузов.
 
Нагадаємо, попередній шеф-редактор новин ТОНІСа, Артем Шевченко, на початку жовтня звільнився у зв'язку з конфліктом у холдингу «МедіаДім». За його словами, він не захотів залишатись на каналі після того, як його покинув Микола Княжицький, на чиє запрошення Артем прийшов працювати на ТОНІС.
 
На запитання, чому Ірину призначено лише виконувачем обов’язків, а не повноцінним керівником інформаційної служби, Дмитро Тузов відповів: «Я думаю, це питання часу. Це формальність: Ірина пройде період адаптації до нової посади і стане головним редактором новин каналу».
 
Ірина Король починала свою телевізійну кар’єру у 2000 році у програмі  «7 днів» (НТКУ); у у 2002-му пішла звідти через цензуру і політичний тиск з боку керівника телекомпанії Вадима Долганова. Потім працювала на ТОНІСі, звідки також невдовзі звільнилась через цензуру, й повернулась до роботи в інформаційній службі каналу у 2004-му. Останнім часом Ірина вела інформаційну програму «24 години».
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY