Підтримати грошима журналістку, що втрачає зір після нападу, закликає Ігор Лубченко

6 Лютого 2002
938
6 Лютого 2002
13:03

Підтримати грошима журналістку, що втрачає зір після нападу, закликає Ігор Лубченко

938
Підтримати грошима журналістку, що втрачає зір після нападу, закликає Ігор Лубченко
Голова Національної спілки журналістів Ігор Лубченко закликає усі засоби масової інформації проявити журналістську солідарність та перерахувати посильну допомогу для лікування головного редактора газети “Бердянськ діловий” Тетяни Горячевої.

Національна спілка журналістів України висловила своє обуренння злочином проти головного редактора газети “Бердянск деловой”. Зараз ця справа перебуває під особистим контролем міністра внутрішніх справ України Юрія Смірнова.

Як повідомлялося, 28 січня ц.р. на півдорозі між редакцією газети “Бердянск деловой” та будинком, де мешкає головний редактор видання Тетяна Горячєва, невідомий чоловік вихлюпнув одним рухом їй в обличчя соляну кислоту. Журналістка отримала опіки обличчя і очей 2-3 ступеня і фактично втратила зір.

Iнститут Масової Iнформацiї
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
938
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду