Із СДПУО вийшли члени, незгодні підтримувати Януковича"Українська Правда"

16 Липня 2004
550
16 Липня 2004
12:00

Із СДПУО вийшли члени, незгодні підтримувати Януковича"Українська Правда"

550
Із СДПУО вийшли члени, незгодні підтримувати Януковича"Українська Правда"
На вияв протесту проти підтримки з’їздом СДПУ(о) Віктора Януковича кандидатом у президенти група кримських есдеків вийшла з партії.

Про це на прес-конференції у Симферополі повідомили секретарі кримських парторганізацій СДПУ(о), передає радіо "Свобода".

Секретарі Гвардійської та Євпаторійської парторганізації СДПУ(о) Віктор Невірко і Володимир Глотов заявили, що покидають партію, а з ними – кілька сотень партійців у Гвардійському та Євпаторії.

Вони показали журналістам 111 партквитків, які здали на знак протесту члени їхніх організацій, а також заяву про вихід із партії з підписами 22 членів симферопольської організації СДПУ(о).

Об’єднані есдеки заявили, що виходять з партії та виступають проти підтримки Януковича. Водночас Віктор Невірко і Володимир Глотов заявили, що підтримуватимуть на виборах Віктора Ющенка.

Секретар Кримського рескому СДПУ(о) Єфим Фікс назвав це провокацією з боку "Нашої України".

"Українська Правда"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
550
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду