ВРУ вимагає від Президента пояснень з приводу телемосту зі студентами

30 Листопада 2005
471
30 Листопада 2005
14:00

ВРУ вимагає від Президента пояснень з приводу телемосту зі студентами

471
ВРУ вимагає від Президента пояснень з приводу телемосту зі студентами
Верховна Рада України звернулася із запитом до глави Секретаріату Президента щодо надання офіційного роз'яснення у зв'язку з раніше обнародуваною інформацією про організацію Секретаріатом репетиції телемосту між студентами і Президентом України із застосуванням темників, підготовлених питань, організацією підбору студентів у Києво-Могилянській академії і Львівському національному університеті і їх матеріальне заохочення.

Нагадаємо, 10 листопада Президент України Віктор Ющенко в прямому телеефірі відповідав на запитання українських студентів, передає «Трибуна».

Програма під назвою "Президент і молодь - діалог про майбутнє" транслювалася на чотирьох українських телеканалах, і в ній брали участь студенти вузів Києва, Донецька і Львова. Як анонсувалося, тему розмови студенти повинні були вибирати самі, проте в деяких ЗМІ за результатами телемосту з'явилася інформація про те, що всі запитання, що ставляться Президенту, були заплановані наперед, і студенти фактично ніякої ініціативи проявити не могли.

ІМІ

Читайте також:

Лариса Мудрак: „Доведіть, що рукописні цифри написали в Секретаріаті Президента, і тоді ми будемо коментувати це”

Студентів не тренували, які питання не слід ставити Ющенку

Всі учасники проекту „Президент і молодь – діалог про майбутнє” підтвердили готовність до прямого ефіру о 19:20

Сьогодні Ющенко у прямому ефірі поговорить зі студентами про майбутнє
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
471
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду