Журналісти можуть приходити на 6 сесію ВР за старими акредитаціямиUNIAN

20 Липня 2004
521
20 Липня 2004
11:01

Журналісти можуть приходити на 6 сесію ВР за старими акредитаціямиUNIAN

521
Журналісти можуть приходити на 6 сесію ВР за старими акредитаціямиUNIAN
Дію карток, виданих представникам ЗМІ для висвітлення четвертої-п'ятої сесій Верховної Ради України четвертого скликання, продовжено на шосту сесію Верховної Ради України четвертого скликання. Про це УНІАН повідомили у прес-службі ВР України.

Для ЗМІ, які були акредитовані на четверту-п'яту сесії, заявку на отримання нових карток акредитації подавати не потрібно.

Для ЗМІ, які не були акредитовані на четверту-п'яту сесії, прес-служба повідомляє:

Для акредитації необхідно подати заявку за адресою: (01008, м. Київ, вул. Садова, 3) на ім'я керівника прес-служби ШВЕДОВОЇ Вікторії Володимирівни на офіційному бланку редакції засобу масової інформації за підписом керівника, завіреним печаткою установи.

Українські ЗМІ у заявках вказують: засновників або видавців; статутні завдання; періодичність; тираж на час подання заявки (для друкованих ЗМІ); сферу (регіон) поширення; юридичну адресу ЗМІ; номери телефонів керівника; номери телефонів, факсу та електронну адресу служби інформації; потребу редакції в індивідуальних картках та картках акредитації на пред'явника.

ЗМІ, зареєстровані за законодавством інших держав, вказують у заявках реквізити центральної редакції, кореспондентського пункту в Україні та список журналістів і технічних працівників, які користуватимуться картками акредитації на пред'явника із зазначенням номерів посвідчень працівників іноземного засобу масової інформації, виданих МЗС України.

Друковані ЗМІ та інформаційні агентства до заявки на акредитацію додають копію свідоцтва про державну реєстрацію; телерадіомовні організації – копію ліцензії на мовлення, виданої Національною радою з питань телебачення і радіомовлення; телерадіоорганізації – виробники продукції (студії-виробники) - копію договору з телерадіомовною організацією на трансляцію програм.

Для отримання індивідуальної картки акредитації журналіста ЗМІ у своїх заявках додатково вказують прізвище, ім'я, по батькові, посаду, службовий і домашній телефони журналіста та додають 2 його фотокартки (3х4 см).

Журналісти, які не є штатними працівниками ЗМІ, можуть акредитуватися за заявками засобів масової інформації, з якими вони співпрацюють.

UNIAN
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
521
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду