Канадську журналістку катували в тегеранській в'язниці

4 Квітня 2005
671
4 Квітня 2005
11:00

Канадську журналістку катували в тегеранській в'язниці

671
Канадську журналістку катували в тегеранській в'язниці
Колишній іранський військовий лікар заявив, що канадську журналістку Захру Каземі, яка загинула у тегеранській в’язниці два роки тому, катували, повідомило Радіо Свобода.

Шахрам Азам, який недавно отримав політичний притулок у Канаді, повідомив, що, оглядаючи журналістку в тюремній лікарні, він виявив у неї рани і тілесні ушкодження, які однозначно свідчили про катування і насилля.

54-літню Каземі заарештували під час фотозйомки біля будинку в’язниці в Тегерані під час студентських демонстрацій. Минулого року судді – за відсутністю доказів – виправдали працівника розвідувальної служби, якого звинувачували в убивстві журналістки.

Радіо Свобода
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
671
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду