Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 травня 2023 року

2 Червня 2023
1167

Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1167
Відмова від дисертацій та дрони над Росією.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 31 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «1+1», ICTV/СТБ, «Ради».

Блоків «Інтера» та «Ми — Україна» цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці нацмарафону працювала команда Суспільного. Повторили частину гостьової студії та підсумковий випуск новин попередньої доби. А також інтерв’ю з директоркою благодійного фонду «Мрія» Тетяною Комлик, яке було в етері 21 травня, та розмову зі співведучим «Телебачення Торонто» Анатолієм Остапенком, яке транслювали 17 травня. Крім цього, показали нові інтерв’ю з директором благодійної організації Save Ukraine Миколою Кулебою та офіцером Головного управління розвідки Іваном Залізняком.

У блоці «1+1» повторили випуск «Нічної варти», який транслювали 27 травня цього року. Ведучі Євген Плінський та Марія Васильєва говорили з українським блогером Денисом Казанським.

Об 11 годині в етері марафону показали відкриття конференції «UA: недоспівана колискова», під час якого виступили президент Володимир Зеленський та міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук.

У блоці телеканалів ICTV та СТБ з народним депутатом та головою комітету Верховної Ради України з питань освіти та науки Сергієм Бабаком («Слуга народу») говорили про його відмову від наукового ступеня через плагіат у дисертації. Згадували також про стан української науки.

З міністром Кабінету міністрів Олегом Немчіновим говорили про роботу уряду, фактично гість звітував про роботу влади. А із заступницею міністра оборони Ганною Маляр обговорили оборону Бахмуту та роботу українських військових.

Про російські злочини проти дітей у блоці «Ради» говорили з радницею керівника Офісу президента Дарією Зарівною. Вона розповіла, що до повернення українських дітей планується залучати міжнародних партнерів. Удари дронами по Росії коментував ще один радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.


Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук («Слуга народу») говорив про судову реформу.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1167
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду