Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2023 року

27 Травня 2023
1189

Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1189
Жіночі вагони та пенсійна реформа.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 25 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Рада», «Ми — Україна», Суспільне, «Інтер».

Блоків «1+1» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У блоці «Ради» про ситуацію на передовій говорили з військовослужбовцем та політичним оглядачем Кирилом Сазоновим, військовим коментатором Владиславом Селезньовим та експертом з авіації Валерієм Романенком.

Декілька разів протягом шестигодинного блоку «Ради» транслювали фрагменти включення керівника Офісу президента Андрія Єрмака, які були в етері попередньої доби. Він говорив про передачу Україні літаків F-16.

У блоці «Ми — Україна» про регіональний форум підвищення стійкості економіки, який відбувся в Одесі, говорили з народним депутатом Олексієм Леоновим («Слуга народу»). Зазначимо, що його було обрано нардепом по 135 округу, який знаходиться в Одесі.

Про дванадцяту конференцію у форматі «Рамштайн» у гостьовій студії «Ми — Україна» говорили з політичним оглядачем Ігорем Петренком. Зауважимо, що його протитрували як експерта аналітичного центру «Об’єднана Україна», та не вказали, що він кінцевий бенефіціарний власник телеканалу «Ми — Україна». Загалом Петренко провів у студії понад 30 хвилин.

Об 11:15 показали виступ голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука перед депутатами Сейму та Сенату Польщі.

У блоці Суспільного про появу жіночих вагонів в «Укрзалізниці» говорили з поетесою Євгенією Чуприною та керівницею ресурсу «Гендер в деталях» Тамарою Злобіною.

Пенсійну реформу коментували народний депутат Михайло Цимбалюк («Батьківщина») та колишній міністр соціальної політики Андрій Рева. Обидва гості фактично критикували накопичувальну пенсійну реформу, Цимбалюк говорив, що її ще треба допрацьовувати. Зазначимо, що до етеру мав доєднатися також народний депутат Олександр Качура («Слуга народу»), проте перед самим включенням він скасовував свою участь.

Михайло Подоляк, радник керівника Офісу президента, у блоці «Інтера» говорив про внутрішньополітичну ситуацію в Росії, ймовірний перерозподіл влади та участь у ньому Євгенія Пригожина.


Визнання Британським парламентом Голодомору 1932-1933 років геноцидом українського народу та тренування пілотів на літаках F-16 обговорили з послом України у Великобританії Вадимом Пристайком.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1189
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду