Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 травня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 травня 2023 року

23 Травня 2023
896

Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 травня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
896
Саміт «Великої сімки» та законопроект про інститут реєстрованих партнерств.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 травня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 21 травня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», «1+1», Суспільне.

Блоків «Інтера», ICTV/СТБ та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» про обхід Росією санкцій та співпрацю з Казахстаном говорили з шеф-редактором видання «The Insider» Романом Доброхотовим.

З фактчекеркою Альоною Романюк говорили про російську пропаганду. Гостя сказала, що росіяни переслідують дві основні мети: пересварити та налякати українців.

Про міжнародну політику та дипломатію говорили з політичними оглядачами Олексієм Буряченком, Дмитром Левусем та Богданом Ференсом. Також про саміт «Великої сімки» та зустріч Зеленського й Байдена говорили з кореспондентом телеканалу «Інтер» Дмитром Анопченком, речником президента України Сергієм Нікіфоровим, політичними оглядачами Антоном Кучухідзе та Тарасом Загороднім.

У блоці «1+1» показали пряму трансляцію пресконференції Володимира Зеленського із саміту «Великої сімки».

Про оборону Бахумта у блоках телеканалів «Ми — Україна» та «1+1» говорили з військовослужбовцем на позивний Хасан. Також до студії «плюсів» доєдналась кореспондентка ТСН Юлія Кирієнко. Вона разом із військовим коментувала використання дронів на передовій.

З народною депутаткою Інною Совсун («Голос») та військовою і представницею ЛГБТплюс-спільноти на позивний Макс обговорювали проєкт Закону про інститут реєстрованих партнерств. Військова розповіла, що Закон необхідний для того, аби дати представникам ЛГБТплюс-спільноти, які воюють, юридичний захист.


У блоці Суспільного запровадження накопичувальної пенсійної системи коментували народний депутат Юрій Камельчук («Слуга народу») та колишній міністр соціальної політики Павло Розенко.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
896
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду