Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2023 року

4 Червня 2023
1151

Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1151
Зачинені укриття та коментарі Офісу президента.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 2 червня 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Інтер», ICTV/СТБ, «Рада», «1+1».

Блоків «Ми — Україна» та Суспільного цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці марафону цієї доби працювала команда «Інтера». Показали новий випуск програми Дмитра Чистякова «Обличчя», в якому говорили з волонтером Сергієм Гнідком. А також повторили частину етеру попередньої доби.

У блоці ICTV та СТБ показали сюжет про реформу шкільного харчування та курси для шкільних кухарів. Одним з головних спікерів у сюжеті була перша леді Олена Зеленська.

Про укриття в гостьовій студії телеканалів ICTV та СТБ говорили з міським головою Львова Андрієм Садовим. Він запевнив, що всі укриття в місті доступні. Та розповів про реабілітаційний центр Unbroken і запуск проєкту дитячої реабілітації.

Телеканал «Рада» організував виїзну гостьову студію в Деснянському районі Києва на місці ракетного удару 1 червня 2023 року.

З політичним коментатором Георгієм Біркедзе говорили про закриті бомбосховища у столиці. Розмову почали з питання, хто насправді винен. Біркадзе вирішив, що винен був саме міський голова Києва та закликав Віталія Кличка подати у відставку, наголошуючи на його нібито корумпованості. Також гість сказав, що в Києві з трьох тисяч бомбосховищ працює лише 385. Але джерело інформації не озвучив.

Також у блоці «Ради» показали виступ голови Верховної Ради України Руслана Стефанчука під час саміту голів парламентів НАТО.

У блоці «1+1» про укриття в Києві та їхню доступність говорили із заступником керівника Офісу президента Олексієм Кулебою. Він сказав, що відповідальність за укриття на місцях несуть органи місцевого самоврядування. Та наголосив, що закриті укриття призвели до загибелі людей. Ще з одним заступником керівника Офісу президента Ігорем Жовквою говорили про безпекові гарантії для України.


Про міжнародну політику говорили з політичними оглядачами Максимом Джигуном та Володимиром Фесенком, а також з головним редактором порталу «Україна по-арабськи» Мохаммадом Фараджаллахом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1151
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду