Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2023 року

11 Лютого 2023
972

Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
972
Прояви політичного піару, соціологічні дослідження в Росії та нічні повтори.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 10 лютого 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: Суспільне, «Ми — Україна», «Інтер», ICTV/СТБ.

Блоків «1+1» та «Ради» цієї доби в національному етері не було.

Нічний блок, який випав Суспільному, складався з повторів. Протягом перших трьох годин повторили частину етеру попередньої доби. Після цього повторили інтерв’ю Олени Ремовської зі стендап-комікесою Настею Зухвалою. Це був четвертий показ цього інтерв’ю в етері національного марафону. Вперше його транслювали 30 січня 2023 року, а потім повторили 4, 5 та 10 лютого. В кінці блоку повторили інтерв’ю з представником новоствореної «Гвардії наступу». Цього разу говорили з майором зі штурмової бригади  «Карадаг» Владиславом Козирєвим.

У блоці телеканалу «Ми — Україна» показали розмову з головою Закарпатської обласної військової адміністрації Віктором Микитою: він розповів, як відвідав закарпатських військових у Бахмуті. Під час включення на екрані була плашка «Віктор Микита відвідав закарпатських поліцейських у Бахмуті». Він розповів про важливість таких поїздок та волонтерську допомогу, яку привозять військовим.

Про масштабну ракетну атаку, зброю, яку використовують росіяни та відповідь ворогам говорили з речником командування Повітряних сил Юрієм Ігнатом. Він розповів про зброю, яка необхідна українським військовим, аби вразити установки, які використовують для ракетних ударів по Україні.

Візит Зеленського до Європи обговорювали з політкоментатором Георгієм Біркадзе. Він розповів про військову допомогу від західних партнерів та надання Україні грошей. Зокрема Біркадзе оцінює потреби в грошах у 4—5 мільярдів доларів на місяць. Також він сказав, що Візит Зеленського до Європи під час війни свідчить, що в України найкращий президент, а сама Україна найсильніша держава.

З керівником центру «Ікар» Олександром Шульгою у блоці «Інтера» говорили про соціологічні дослідження в Росії та ставлення росіян до війни в Україні. Він розповів, що у 69% росіян є хтось зі знайомих та близьких, залучений у війну проти України. Нагадаємо, що Олександр Шульга веде авторський проєкт «Без вас» у блоках «Ради».

О 19:30 в етері марафону показали розмову з військовослужбовцем бригади «Рубіж» Станіславом Петряковим. Це розмова з циклу телеканалу «Ми — Україна», спрямованого популяризувати формування штурмових бригад «Гвардія наступу».

Далі у блоку ICTV/СТБ показали інтерв’ю Олени Фроляк із французьким режисером Мішелем Хазанавічусом. Говорили про допомогу Україні, благодійні аукціони та співпрацю з платформою United 24.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
972
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду