Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 лютого 2023 року

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 лютого 2023 року

14 Лютого 2023
1064

Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 лютого 2023 року

Софія Скиба
головна редакторка інформаційної агенції «Перший Криворізький»
1064
Візит Байдена до Польщі, масований наступ росіян та робота українських рятувальників у Туреччині.
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 лютого 2023 року
Про що говорили в етері спільного телемарафону 13 лютого 2023 року

«Детектор медіа» щодня відстежує головні теми, гостей та тенденції в етері спільного марафону «Єдині новини #UAРазом», а також окремо аналізує якість мовлення.

Телеканали: «Ми — Україна», Суспільне, «1+1», «Рада».

Блоків «Інтера» та ICTV/СТБ цієї доби в національному етері не було.

У нічному блоці телеканалу «Ми — Україна» повторили інтерв’ю з військовослужбовцем «Гвардії наступу» Олександром Нетребком, яке було в етері попередньої доби.  Канал «Ми — Україна» випустив спеціальний цикл інтерв’ю з військовослужбовцями, які представляють різні штурмові бригади «Гвардії наступу».

Також медійники говорили з депутатом округу Рок американського штату Вісконсин Юрієм Рашкіним. Він дав власну оцінку важливості візиту президента США Джо Байдена до Польщі, а також коментував офіційні повідомлення Білого Дому. Зауважимо, що Рашкін долучається лише до гостьових студій телеканалу «Ми — Україна». Російський емігрант Рашкін свого часу вів програми про Росію на американському радіо.

У блоці Суспільного повторили декілька інтерв’ю, які були в етері 9, 10 та 11 лютого. Зокрема розмови Олени Ремовської з президентом Британської асоціації повітряних і космічних сил Грегом Бегвелом та українським журналістом Мстиславом Черновим. А також в етері цього дня було інтерв’ю харківської журналістки Анни Силаєвої з начальником Печенізької військової адміністрації Олександром Гусаровим.

З пресофіцером Державної служби з надзвичайних ситуацій України Олександром Хорунжим у гостьовій студії «Ради» ведучі говорили про роботу українських рятувальників у Туреччині. Спікер розповів, що коли його колеги працюють на руйнуваннях такого типу, вони не мають норм для порятунку, оскільки кожен випадок унікальний. Також говорили й про техніку, яку мають українські рятувальники, й взаємодію з турецькими надзвичайниками. Нагадаємо, що Україна відправила до Туреччини, де нещодавно стався землетрус, 87 рятувальників.

З радником керівника Офісу президента України Михайлом Подоляком цього дня ведучі марафону говорили про бойові дії та їх посилення до 24 лютого. Крім того, він розповів, що новий етап наступу вже почався, проте росіяни все ще накопичують ресурси, аби посилити наступ до річниці повномасштабного вторгнення. Подоляк найчастіше з-поміж представників Офісу президента долучається до гостьових студій каналів-учасників національного марафону.

Далі в етері «Ради» був новий випуск програми «Без вас». Ведучий Олександр Шульга говорив про воєнні мрії Кремля та бажання воювати проти НАТО з воєнним експертом Олександром Мусієнком, а також з експертами-міжнародниками Юлією Осмоловською та Григорієм Перепелицею.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1064
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду