Нацрада зареєструвала  «Воля-кабель»

Нацрада зареєструвала  «Воля-кабель»

15 Лютого 2024
1692
15 Лютого 2024
18:30

Нацрада зареєструвала  «Воля-кабель»

1692
Серед реєстрантів друковані та онлайн-медіа, а також нелінійний медіасервіс.
Нацрада зареєструвала  «Воля-кабель»
Нацрада зареєструвала  «Воля-кабель»

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала  ТОВ «Воля-кабель», м. Київ, як суб’єкта у сфері аудіовізуальних медіа на замовлення. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 15 лютого.

Два його зареєстрованих нелінійних медіа – «Онлайн-кінотеатр, який надається під TM Volia (Воля)» і «Онлайн-кінотеатр, який надається під TM TV+ (ТВ плюс)» — надають свої послуги за технологією інтернет (ОТТ) на території України.

Сім провайдерів аудіовізуальних сервісів із місцевим покриттям також потрапили до Реєстру суб’єктів у сфері медіа. Працюватимуть вони у таких регіонах нашої країни:

Донецька область — ТОВ «Мережі кабельного телебачення»;

Житомирська область — ТОВ «Верховина»;

Закарпатська область — ТОВ «ДВС-САТ»;

Київ — ТОВ «Укртвін»;

Кіровоградська область — ПП Студії «П’ятий елемент»;

Полтавська область — ПП «Приватна телекомпанія «Візит»;

Харківська область — ПФ «Телевізійна компанія студія кабельного телебачення «Лідер-2000».

Серед нових заявників, які вирішили стати онлайн-медіа, — інтернет-радіостанція «Happy Radio», інформаційний портал «Everyday.Sumy» і два вебсайти – «Громада.Груп» і «Persha електронна газета».

Також  Національна рада додала до Реєстру нові суб’єкти у сфері друкованих медіа. Зареєстровано 35 друкованих видань: 22 газети, 4 журнали, 4 наукові журнали, 4 наукові збірники, 1 збірник.

А низка компаній скасувала  реєстрації. Серед них канал «Ми — Україна», який має ліцензію на мовлення. Нагадаємо компанія виграла в конкурсі на мовлення в державному мультиплексі МХ-7. Також реєстрацію скасували КП «ТРК «Перший західний» зі Львова та два онлайн-медіа: ТОВ «Ультралінк» із Києва та ФОП Котовського А. О. з Мирнограда Донецької області.

Нагадаємо, на минулому засіданні 8 лютого Нацрада зареєструвала чотири онлайн-медіа та 27 друкованих видань. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1692
Читайте також
07.03.2024 20:52
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 161
29.02.2024 15:22
Наталія Данькова
«Детектор медіа»
1 209
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду