detector.media
Наталія Данькова
15.02.2024 18:30
Нацрада зареєструвала  «Воля-кабель»
Нацрада зареєструвала  «Воля-кабель»
Серед реєстрантів друковані та онлайн-медіа, а також нелінійний медіасервіс.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення зареєструвала  ТОВ «Воля-кабель», м. Київ, як суб’єкта у сфері аудіовізуальних медіа на замовлення. Таке рішення регулятор ухвалив на засіданні 15 лютого.

Два його зареєстрованих нелінійних медіа – «Онлайн-кінотеатр, який надається під TM Volia (Воля)» і «Онлайн-кінотеатр, який надається під TM TV+ (ТВ плюс)» — надають свої послуги за технологією інтернет (ОТТ) на території України.

Сім провайдерів аудіовізуальних сервісів із місцевим покриттям також потрапили до Реєстру суб’єктів у сфері медіа. Працюватимуть вони у таких регіонах нашої країни:

Донецька область — ТОВ «Мережі кабельного телебачення»;

Житомирська область — ТОВ «Верховина»;

Закарпатська область — ТОВ «ДВС-САТ»;

Київ — ТОВ «Укртвін»;

Кіровоградська область — ПП Студії «П’ятий елемент»;

Полтавська область — ПП «Приватна телекомпанія «Візит»;

Харківська область — ПФ «Телевізійна компанія студія кабельного телебачення «Лідер-2000».

Серед нових заявників, які вирішили стати онлайн-медіа, — інтернет-радіостанція «Happy Radio», інформаційний портал «Everyday.Sumy» і два вебсайти – «Громада.Груп» і «Persha електронна газета».

Також  Національна рада додала до Реєстру нові суб’єкти у сфері друкованих медіа. Зареєстровано 35 друкованих видань: 22 газети, 4 журнали, 4 наукові журнали, 4 наукові збірники, 1 збірник.

А низка компаній скасувала  реєстрації. Серед них канал «Ми — Україна», який має ліцензію на мовлення. Нагадаємо компанія виграла в конкурсі на мовлення в державному мультиплексі МХ-7. Також реєстрацію скасували КП «ТРК «Перший західний» зі Львова та два онлайн-медіа: ТОВ «Ультралінк» із Києва та ФОП Котовського А. О. з Мирнограда Донецької області.

Нагадаємо, на минулому засіданні 8 лютого Нацрада зареєструвала чотири онлайн-медіа та 27 друкованих видань. 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY