Подоляк: Канали з пулу Порошенка вимкнули з цифрового ефіру через його нарцисизм

Подоляк: Канали з пулу Порошенка вимкнули з цифрового ефіру через його нарцисизм

30 Травня 2022
13674
30 Травня 2022
15:07

Подоляк: Канали з пулу Порошенка вимкнули з цифрового ефіру через його нарцисизм

13674
Михайло Подоляк: «Я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакету».
Подоляк: Канали з пулу Порошенка вимкнули з цифрового ефіру через його нарцисизм
Подоляк: Канали з пулу Порошенка вимкнули з цифрового ефіру через його нарцисизм

На думку радника голови Офісу президента, члена української делегації на перемовинах з Росією Михайла Подоляка, канали з так званого пулу Петра Порошенка (5 канал, Прямий та «Еспресо») вимкнули з цифрового ефіру, тому що вони несуть шкоду через «нарцисизм» експрезидента. Про це Подоляк розповів в інтерв’ю Олегу Базару для LB Live.

«Це питання Радбезу. Це питання єдиної інформаційної політики країни під час війни. Частково [ці канали транслювали національний телемарафон] – так. А частково транслювали людину, яка дуже закохана в себе. У нас багато нарцисів, я розумію, у нас політика побудована на нарцисизмі як такому, ми продаємо часто нарцисів. Це питання знову ж таки професійної якості інформаційного простору України, якщо ти продаєш нарциса, який пустий всередині.

Так ось ця людина, закохана в себе, опосередкований власник каналів, я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакету», – сказав Подоляк.

Олег Базар зауважив, що так само можна казати про «нарцисів, які зараз паразитують в ефірі загальнонаціонального телемарафону».

«Можемо, але збитки, які завдає суб'єкт (Петро Порошенко – ред.), набагато більші. Тому що нарцисизм, коли ти просто продаєш себе, тому що ти хочеш монетизуватись на певному рівні – це одна справа. Це непрофесійно, але це маленька шкода. А інша справа – коли ти все ще ніяк не можеш змиритись із тим, що ти програв. І для того, щоб якось підсвідомо компенсувати це, ти можеш піти на будь-які руйнівні інформаційні технології», – додав радник керівника ОП.

Нагадаємо, 4 квітня Концерн РРТ вимкнув «Еспресо», Прямий та 5 канал із цифрового ефіру. Телеканали надіслали листи з цього приводу до президента, РНБО, СБУ, Міністерства оборони і Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

9 травня Держспецзв'язку повідомила «ДМ», що причина вимкнення каналів — виконання рішення РНБО про трансляцію спільного марафону.

Керівник управління інформаційного забезпечення Апарату РНБО Володимир Звєрєв заявив, що у рішенні Радбезу немає жодної інформації про вимкнення каналів.

Міністерство культури та інформаційної політики України у відповідь на запит «ДМ» повідомило, що вимкнення каналів з цифрового ефіру не належить до його повноважень.

Читайте також: 

Фото: скріншот з відео / LB Live

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13674
Читайте також
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Незеленко
694 дн. тому
по всій країні плакати будівництво презЕдента, в дії скрізь фото преЗедента, на білбордах по містах плакати Довіряйте преЗеденту він ваш захисник, а нарцисизм у Пороха. пздц..
Іван С.
695 дн. тому
Що, в нас тепер цар вирішує, якому холопу заткнути рота, бо він царю не сподобався? Могли з ефіру телеканали вимкнути, могли в концтабір відправити... - Чому розстріляли редакцію Еспресо? - Та вон там усі нарциси були. - Ааа...
Перець
695 дн. тому
Якщо я правильно зрозумів Подоляка - Офіс Президента торгує ліцензіями на нарцисизм. Ахметову ліцензію продав, Пінчуку продав, Коломойському продав, Льовочкіну з Фірташем продав. А Порошенку не продав. Чому? Мій товар - кому хочу - тому й продаю. І скажіть мені після цього, що Зеленський - не продукт олігархічного консенсусу.
Слава
695 дн. тому
Він що, ідіот - таке говорити вголос? Й як ідіоти працюють продавцями нарцисів? Наш нарцис - Черчіль? Та нашим нарцисам до Черчіля далеко. Той одразу після своєї перемоги в Другій світовій війні програв парламентські вибори, а ці нарцисологи - ще війна не закінчилася - по гарячому (кривавому) до виборів готуються, зачищають поляну. P.S. Какцапогавкаючі риги, україноненависники в коментах, тварі, ви ще живі? В 2014 вам обломалося, тож люта ненависть у вас до тих, хто не дав вам тоді ще гвалтувати і вбивати українців, люта ненависть до тих, хто зміцнював українську армію... А до влади тільки одне прохання: закрийте рота тим придворним, хто не контролює свої думки.
Mark Eichel
695 дн. тому
Це вирок цьому режиму. Лиш жаль, що нікого з їх не притягнуть до відповидальності. Все спишуть на війну.
Лариса
695 дн. тому
Іншими словами, Подоляк визнав, що вимкнули з політичних мотивів. Ніяких причин національної безпеки не було. Це вирок.
іван
695 дн. тому
подивись Подоляку навкруги - арестович, зеленський , подоляк , інші слуги - нарцисів більш ні достатньо і чомусь задолизні канали не відключають.
Тудор
695 дн. тому
Блінн....хто б говорив про нарцисизм )) варто лише глянути на зелю з арестовичем.....точно,як і кремлівських на експертизу до ВОЗ...))))
Mark Eichel
695 дн. тому
Наче того нарцисизму не має у вас, чи ви будете кожному закривати рот - хто має інше бачення на розвязання тої чи іншої ситуації, яка виникає в державі. Таке відношення між патріотично налаштованими партіями і оглігархами лише розєднує державу, народ, націю - тим паче таку багато національну, як в Україні. Своїми діями, як влада ви лише підносите сірник до ще одієї революції - майдану, чи як там, воно ще може вийти. Чи вам мало сьогоднішньої війни. Ви хоч думайте своїми головами сидячи у кріслах - бо ви там особи тимчасові. Каденцію відсиділи і знову у свій бізнес, або ж чого кращого потікаєте по країнаї Європи. А простому люду тут жити.
Ольга
695 дн. тому
Не припустимо забороняти ці канали, оскільки це один з інструментів у розкол суспільства, що є у військовий час злочином! І не важливо яку причину вигадують, важливо що поставили перед фактом приниження частини суспільства!
Василь
695 дн. тому
Нарешті хоч хтось наважився відверто назвати причину. Тобто відключили не через поважну причину, а через ревнощі.
георгій
695 дн. тому
Ото новина. ПОРОХОБОТИ російською заспівали. Пора понять, что когда" ты, зараза", как говорил поэт - "дёрнул ручку унитаза" обратно уже не потечёт. Слил он себя сам своими недобрыми делами. И попытается сейчас перепрятать за границей - что успеет, пока не нашли подтверждения показаниям Медведчука. А вообще: не стоит марать страницы (хотя, за деньги рекламируют всякое дерьмо)
Василь
695 дн. тому
Скоро зелебобік у своїх підозрах та наративах вийде сам на себе. Ну не може демократична держава існували лише у зеленому болоті. І не думайте, що не прийдеться відповідати і за Херсон, і за Маріуполь, і за Бучу, і за Сумщину...
я
695 дн. тому
Тобто законність, права людини, національне та міжнародне право, то все маячня на думку пана Подоляка. Головне, що комусь при владі хтось не сподобався. І все. Навіть не приховують. Класична мокшанська модель - боярє та холопи. Одним все, а іншим - як скажуть перші.
Андрій
695 дн. тому
Факт "самозакоханості" Порошенка було доведено в суді ?
Василий
695 дн. тому
А глупее ничего не смогли придумать? В каком законе такое запрещение отражено? Или борьба с политическими конкурентами превыше всего?
Саша
695 дн. тому
То есть, основанием для идиотского шага с отключением каналов была не статья Закона, не решение суда (на них ведь медведчуковский холуй подоляк не ссылается!) а, всего лишь, влажные хотелки и детские комплексы одного истеричного нелоха??? О какой, нахер, "европе" тут может идти речь???
Софія
695 дн. тому
А законні підстави ЯКІ??? Законні? Не ваші фантазії. Чи ви вважаєте, що закон вам не указ? А те, що ви витворяєте в єдиному марафоні, це не нарцисизм з домішкою шизофренії???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду