detector.media
30.05.2022 15:07
Подоляк: Канали з пулу Порошенка вимкнули з цифрового ефіру через його нарцисизм
Подоляк: Канали з пулу Порошенка вимкнули з цифрового ефіру через його нарцисизм
Михайло Подоляк: «Я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакету».

На думку радника голови Офісу президента, члена української делегації на перемовинах з Росією Михайла Подоляка, канали з так званого пулу Петра Порошенка (5 канал, Прямий та «Еспресо») вимкнули з цифрового ефіру, тому що вони несуть шкоду через «нарцисизм» експрезидента. Про це Подоляк розповів в інтерв’ю Олегу Базару для LB Live.

«Це питання Радбезу. Це питання єдиної інформаційної політики країни під час війни. Частково [ці канали транслювали національний телемарафон] – так. А частково транслювали людину, яка дуже закохана в себе. У нас багато нарцисів, я розумію, у нас політика побудована на нарцисизмі як такому, ми продаємо часто нарцисів. Це питання знову ж таки професійної якості інформаційного простору України, якщо ти продаєш нарциса, який пустий всередині.

Так ось ця людина, закохана в себе, опосередкований власник каналів, я не дуже розумію, навіщо під час війни цю самозакоханість, свої наративи продавати в такому вигляді в рамках єдиного інформаційного пакету», – сказав Подоляк.

Олег Базар зауважив, що так само можна казати про «нарцисів, які зараз паразитують в ефірі загальнонаціонального телемарафону».

«Можемо, але збитки, які завдає суб'єкт (Петро Порошенко – ред.), набагато більші. Тому що нарцисизм, коли ти просто продаєш себе, тому що ти хочеш монетизуватись на певному рівні – це одна справа. Це непрофесійно, але це маленька шкода. А інша справа – коли ти все ще ніяк не можеш змиритись із тим, що ти програв. І для того, щоб якось підсвідомо компенсувати це, ти можеш піти на будь-які руйнівні інформаційні технології», – додав радник керівника ОП.

Нагадаємо, 4 квітня Концерн РРТ вимкнув «Еспресо», Прямий та 5 канал із цифрового ефіру. Телеканали надіслали листи з цього приводу до президента, РНБО, СБУ, Міністерства оборони і Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

9 травня Держспецзв'язку повідомила «ДМ», що причина вимкнення каналів — виконання рішення РНБО про трансляцію спільного марафону.

Керівник управління інформаційного забезпечення Апарату РНБО Володимир Звєрєв заявив, що у рішенні Радбезу немає жодної інформації про вимкнення каналів.

Міністерство культури та інформаційної політики України у відповідь на запит «ДМ» повідомило, що вимкнення каналів з цифрового ефіру не належить до його повноважень.

Читайте також: 

Фото: скріншот з відео / LB Live

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY