Данілов: Не розумію, чому Подоляк став голосом армії

Данілов: Не розумію, чому Подоляк став голосом армії

18 Червня 2022
1840
18 Червня 2022
15:00

Данілов: Не розумію, чому Подоляк став голосом армії

1840
«Я його бачив тільки на пеньках у Януковича», – так секретар РНБО прокоментував твіти Подоляка щодо постачання зброї від західних партнерів українській армії.
Данілов: Не розумію, чому Подоляк став голосом армії
Данілов: Не розумію, чому Подоляк став голосом армії

Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що не розуміє, чому радник голови Офісу президента Михайло Подоляк коментує військові потреби України. Про це Данілов сказав в інтерв'ю Liga.net. 

Секретаря РНБО попросили прокоментувати, чи відповідає дійсності твіт Подоляка про те, що Україні для паритету у війні з Росією потрібно 1000 гаубиць 155-мм, 300 РСЗВ та 500 танків.

«Я не розумію, чому він робить такі заяви. Він представник Генштабу? Я його бачив тільки на пеньках у Януковича (у червні 2011 року Михайло Подоляк був серед шести журналістів, яких вперше запросили до «Межигір'я», резиденції тодішнього президента України Віктора Януковича. — ДМ). Не розумію, з якого переляку він зараз є голосом армії. Такі речі має казати Залужний (Головнокомандувач ЗСУ. – ДМ), Шаптала (начальник Генштабу ЗСУ. – ДМ) та міністр оборони», – відповів секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше Подоляк заявляв, що канали з так званого пулу Петра Порошенка (5 канал, Прямий та «Еспресо») вимкнули з цифрового ефіру, тому що вони несуть шкоду через «нарцисизм» п'ятого президента України.

Ілюстрація: 24tv.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1840
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду