detector.media
13.01.2012 18:47
БЮТ знову пропонуватиме Шевченка на голову комітету свободи слова

Фракція «БЮТ-Батьківщина» пропонує обрати головою Комітету з питань свободи слова та інформації Андрія Шевченка, знятого з цієї посади вранці 13 січня. Відповідний проект постанови зареєстрував голова фракції Андрій Кожем'якін.

 

Як повідомили «Детектор медіа» у прес-службі фракції, оскільки на засіданні ВР 13 січня постанову не встигли розглянути, вона буде винесена на голосування у лютому.

 

«На наступній сесії у перші ж дні ми вимагатимемо, щоб вона була розглянута. Якщо ця кандидатура буде відхилена, ми знову подаватимемо Шевченка. Це квота опозиції, і це узгоджена кандидатура між опозиційними силами», - сказав Тарас Пастушенко, прес-секретар фракції.

 

Депутат з Партії регіонів Олександр Єфремов на брифінгу заявив, що його фракція не підтримає кандидатуру Андрія Шевченка, яку знову висуватиме опозиція. При цьому він додав: «Коли ми обговорювали це питання на погоджувальній раді, з вуст керівників фракції (БЮТ) звучали інші кандидатури».

 

Нагадаємо, фракція БЮТ вважає зняття Андрія Шевченка з посади голови Комітету з питань свободи слова та інформації незаконним та розцінює ці дії як наступ на свободу слова та рейдерську атаку на комітет.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», Верховна Рада відкликала Андрія Шевченка з посади голови Комітету з питань свободи слова та інформації. За відповідну постанову 13 січня проголосували 245 депутатів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY