Кабмін виведе зі складу моральної НЕК Вакарчука, Куркова і Дзюбу та введе сімох нових членів

17 Червня 2009
22348
17 Червня 2009
14:59

Кабмін виведе зі складу моральної НЕК Вакарчука, Куркова і Дзюбу та введе сімох нових членів

22348
Кабмін виведе зі складу моральної НЕК Вакарчука, Куркова і Дзюбу та введе сімох нових членів

Кабінет Міністрів задовольнить заяви членів Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі Святослава Вакарчука, Андрія Куркова та Івана Дзюби про вихід зі складу НЕК. Про це йдеться у проекті розпорядження Кабміну, наданому «Телекритиці» прес-службою комісії.

 

Святослава Вакарчука виведуть зі складу комісії згідно із заявою про вихід за власним бажанням, Івана Дзюбу - за станом здоров'я, а письменник Андрій Курков подав заяву згідно з «неможливістю подальшої участі у роботі Національної комісії та бажанням зосередитись на роботі в Комітеті з Національної премії України імені Тараса Шевченка».

 

Натомість до складу НЕК введуть виконавчого директора громадської організації «Львівське товариство» Геннадія Дерев'янчука, голову правління громадської організації «Інститут релігійної свободи» Олександра Зайця, співака й композитора Володимира Засухіна, композитора Олександра Злотника, директора Національного інституту серцево-судинної хірургії Геннадія Книшова, доцента Національного університету ДПС України Наталію Новицьку та директора Інституту філософії Національної академії наук Мирослава Поповича.

 

Статус голови комісії Василя Костицького буде змінено - замість слів «директор юридичного інституту „Інститут повітряного і космічного права" Національного авіаційного університету, член-кореспондент Академії правових наук» залишиться «член-кореспондент Академії правових наук, доктор юридичних наук». Новим керівником інституту є Василь Шинкарук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22348
Читайте також
18.06.2009 10:44
Костянтин Коваленко, Голос.UA
18 080
17.06.2009 18:50
Андрій Бондар, поет, перекладач, для Zaxid.net
14 743
15.06.2009 12:32
Юрій Луканов
, для «Детектор медіа»
31 095
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
GH, md
5427 дн. тому
Порядочніе люди ушли,а куда дели Яневского с Григорович?
правда-матка
5428 дн. тому
ну уж если космонавтов и религиеведов вводить в состав, то для баланса сил надо и председателей обществ гееев и лесбиянок тоже! А хирурги тут при чем?!!! Им что нечем уже заниматься?! И эта комиссия будет нам запрещать ковыряться в носу! Идиотизм да и только!
Верне
5428 дн. тому
Браминські музики, тьху!
не ангел
5428 дн. тому
цирк...
кокотюха
5428 дн. тому
Слово "кореспондент" не облагороджує поняття "член". Моральна комісія, серед іншого, бореться саме з членами, хіба забули?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду