Слава Фролова стала креативним продюсером шоу «Давай одружимося»

12 Червня 2009
41117
12 Червня 2009
17:21

Слава Фролова стала креативним продюсером шоу «Давай одружимося»

41117
Слава Фролова стала креативним продюсером шоу «Давай одружимося»

Член журі талант-шоу «Україна має талант!» Слава Фролова стала креативним продюсером проекту «Давай одружимося», який для телеканалу СТБ виробляє компанія Film.UA Television. Про це ТК повідомила генеральний продюсер Film.UA Television Алла Липовецька.

 

За її словами, в обов'язки Слави Фролової входить робота над контентом і розробка драматургії шоу. Водночас шеф-редактором проекту «Давай одружимося» стала Катерина Клименко.

 

Також Алла Липовецька розповіла, що Film.UA Television розробляє індивідуальний проект зі Славою Фроловою, у якому вона стане ведучою. «Але не на цей сезон, а, швидше за все, на наступний», - уточнила вона.

 

Нагадаємо, що українська адаптація російського формату «Давай одружимося» планується до старту на СТБ на початку нового сезону. Ведучою шоу стане Оксана Байрак.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
41117
Читайте також
27.08.2010 23:59
Валентина Самченко, «Україна молода»
33 125
26.05.2009 21:37
Валерий Зайцев, для «Детектор медіа»
17 973
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
nyapk
5434 дн. тому
Є теми, які завжди будуть популярні незалежно від розміру каналу та рейтингів його програм. А кулінарія, кохання і, на жаль, скандали, конфлікти завжди цікавлять аудиторію.
Доброжелатель
5434 дн. тому
Мадам Липовецкая только объедки подбирает и опять на стол подает. На новом и айситиви уже давно про свадьбы, данилки и кухни забыли, а Липовецкая все реанимацией плагиатской занимается...Доколе?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду