Головним редактором «Комсомольской правды в Украине» стане Вікторія Полушкіна

18 Червня 2009
23668
18 Червня 2009
15:19

Головним редактором «Комсомольской правды в Украине» стане Вікторія Полушкіна

23668
Головним редактором «Комсомольской правды в Украине» стане Вікторія Полушкіна

Новим головним редактором газети «Комсомольская правда в Украине» буде призначена Вікторія Полушкіна. Цю інформацію «Детектор медіа» отримала від власних джерел, близьких до редакції газети.

 

Зараз Вікторія Полушкіна є редактором київського випуску газети. Коментувати інформацію про своє призначення вона відмовилась. Як повідомляють джерела ТК, вже 18 червня пані Полушкіну мають представити колективу як головного редактора газети.

 

Олена Мартинова, маркетинг-директор «Українського медіахолдингу», до якого входить «КП в Украине», повідомила ТК, що офіційне рішення щодо призначення нового головреда газети буде оголошене на наступному тижні.

 

Нагадаємо, 10 червня стало відомо, що Андрій Хрустальов іде з посади головного редактора «КП в Украине». Офіційною причиною його звільнення було названо стан здоров'я. Обов'язки головреда виконує гендиректор газети Ірина Войнаровська.

 

За інформацією сайту «КП в Украине», Вікторія Полушкіна працювала у газетах «Киевские ведомости», «2000», «Блик», «Сегодня» та інших; стаж роботи у пресі - з 1993 року. Закінчила Інститут журналістики Київського національного університету імені Шевченка; кандидат наук.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23668
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Классег литерадуры
5427 дн. тому
Дослужилась. :) У тетки богатейший "украиножерский" опыт.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду