Павло Шпіцберг залишив «Меню-ТВ»

10 Червня 2009
20812
10 Червня 2009
15:54

Павло Шпіцберг залишив «Меню-ТВ»

20812
Павло Шпіцберг залишив «Меню-ТВ»

Павло Шпіцберг, генеральний продюсер «Меню-ТВ», остаточно розірвав усі стосунки з телеканалом. Цю інформацію «Детектор медіа» підтвердив сам пан Шпіцберг, наголосивши, що він виконав усі свої зобов'язання  перед новими власниками телеканалу - «Українським медіахолдингом».

 

«УМХ благодарен г-ну Шпицбергу за сотрудничество и помощь, оказанную холдингу, после приобретения  ресурса "Меню-ТВ". Все поставленные задачи были отлично выполнены», - прокоментував ситуацію віце-президент УМХ Григорій Шверк.

 

На запитання, хто далі очолить проект і як він розвиватиметься, в УМХ поки що відповіді не мають.

 

«На сегодняшний день акционеры рассматривают варианты развития проекта в целом и все дальнейшие кадровые вопросы будут решены после определения стратегии развития канала»,- сказав пан Шверк.

 

Як відомо, Павло Шпіцберг був одним із засновників телеканалу «Меню-ТВ» у 2007 році. У вересні 2008 року «Меню-ТВ», а також ще три канали, засновані паном Шпіцбергом, змінили власника та увійшли  до медіагрупи УМХ. Згодом Shopping TV було продано ТОВ «Студіо Модерна», а «Новий дім» та Design TV - заморожено у зв'язку з кризою.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20812
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду