Канал «24» збільшує ротацію й кількість новин, але відмовляється від рубрики «Культура»

9 Червня 2009
18540
9 Червня 2009
16:42

Канал «24» збільшує ротацію й кількість новин, але відмовляється від рубрики «Культура»

18540
Канал «24» збільшує ротацію й кількість новин, але відмовляється від рубрики «Культура»

Канал «24» збільшує ротацію й кількість новин, але знімає рубрику «Культура». Це підтвердила ТК шеф-редактор новин телеканалу Аліна Дзюба

 

«Ми відмовилися від рубрики "Культура", але не від культурних новин як таких - тепер події культури та шоу-бізнесу виходитимуть на завершення випусків міжнародних або українських новин. На жаль, ця рубрика рідко виходила, а ми би хотіли давати окремі новини частіше», - пояснила пані Дзюба суть та причини змін.

 

Шеф-редактор також не виключає, що таке переформатування потягне за собою рішення щодо скорочення штату.

 

«Над рубрикою працювали 8 людей, я вважаю, що це забагато. Але поки що ми нікого не звільняли й у вимушені відпустки не відправляли», - сказала вона. Яким чином вирішуватиметься кадрова ситуація, поки що невідомо.

 

Також на каналі збільшують ротацію новин та їх кількість.

 

«Окремі рубрики - приміром, "Економіка", які раніше в нас оновлювалися раз на добу, тепер оновлюватимуться частіше - два - три рази. Раніше ми знімали 10 подій, то тепер це 15 подій, на які ми виїжджаємо», - розповіла Аліна Дзюба.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18540
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду