Кабмін вніс зміни до складу моральної комісії

19 Червня 2009
26232
19 Червня 2009
15:00

Кабмін вніс зміни до складу моральної комісії

26232
Кабмін вніс зміни до складу моральної комісії

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко 17 червня підписала розпорядження №650-р «Про зміну складу Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі». Документ, проект якого вже оприлюднювала «Детектор медіа», 19 червня опублікований на сайті Кабміну.

 

Відповідно до розпорядження, зі складу комісії виключені Святослав Вакарчук, Іван Дзюба й Андрій Курков.

 

Натомість включені виконавчий директор громадської організації «Львівське товариство» (за згодою) Геннадій Дерев'янчук, голова правління громадської організації «Інститут релігійної свободи» (за згодою) Олександр Заєць, композитор, народний артист України (за згодою) Володимир Засухін, композитор, народний артист України (за згодою) Олександр Злотник, директор Національного інституту серцево-судинної хірургії імені Миколи Амосова Академії медичних наук, академік Національної академії наук та Академії медичних наук (за згодою) Геннадій Книшов, доцент Національного університету Державної податкової служби (за згодою) Наталія Новицька і директор Інституту філософії імені Григорія Сковороди Національної академії наук (за згодою) Мирослав Попович.

 

Також зазначено і нову посаду Василя Костецького: «голова Національної комісії, член-кореспондент Академії правових наук, доктор юридичних наук, професор».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26232
Читайте також
25.06.2009 14:51
Сергей Сухобок, proUA.com
38 965
15.06.2009 12:32
Юрій Луканов
, для «Детектор медіа»
31 095
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду