Валентина Руденко стала заступником Глави Секретаріату Президента

15 Червня 2009
24308
15 Червня 2009
17:29

Валентина Руденко стала заступником Глави Секретаріату Президента

24308
Валентина Руденко стала заступником Глави Секретаріату Президента

Президент України Віктор Ющенко призначив Валентину Руденко заступником Глави Секретаріату Президента.  Відповідний Указ оприлюднений на сайті глави держави.

 

До листопада 2008 року Валентина Руденко була радником Президента. Вона зайняла місце Андрія Кислинського, якого 15 червня звільнено з посади заступника глави Секретаріату Президента.

 

Заслужений діяч мистецтв, режисер, колишній керівник піар-служби «1+1», а згодом російського холдингу «СТС-Медіа», Валентина Руденко працює в команді Президента Ющенка з грудня 2005 року. У перший рік керувала Головною службою комунікації Секретаріату Президента, потім була переведена на штатну посаду радника глави держави.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24308
Читайте також
15.06.2009 12:32
Юрій Луканов
, для «Детектор медіа»
31 095
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
остеохондроз
5429 дн. тому
А ось Микола Гриценко проблем з хребтом не має). Свою надзвичайну гнучкість він публічно демонструє на всіх доступних йому ресурсах.
Новояз
5429 дн. тому
Гриценку: Знаю я вас, {CENSORED}:) Руденко Валентина Степановна. Восхищена Балогой-менеджером, Балогой-талантом, Балогой-пахарем. («День» 13 марта 2008 года): - Що ж до голови Секретаріату Віктора Балоги — це структурний менеджер. Він не жорстокий, а жорсткий. Він людина, яка бере на себе відповідальність, несе її і готова за неї відповідати. А в нас у країні, повірте, не так багато людей, які в змозі хоч за щось відповідати».
Микола Гриценко
5429 дн. тому
Здається, пане, Ви не зовсім вірно ідентифікували себе. Правильніше читати: НОВОЯЗВ. Певно, маєте проблеми з хребтом, раз Вас це так турбує?
Новояз
5429 дн. тому
Микола Гриценко: посмотрим, будет ли засчитан прогиб:) {CENSORED}
Микола Гриценко
5429 дн. тому
Вітаю, пані Валентино! І не зважайте на всілякі "хі-хі" із-за кущів. Ви людина професійна, та основне - українська по духу і ментальності. Саме таких Україні у всі роки не вистачало на владному олімпі.
Jew
5430 дн. тому
хоружевскому солоденькому мало-росу ВАЮ це як мертвому припарки.... дохтур казав у морг... значиться у морг.... політичний... зрозуміло... хай живе трипільський дятел
Юля
5430 дн. тому
Дивно... Президент все більше оточується якимись тітоньками... За спідницею спокійніше?
бывший конкурент
5430 дн. тому
Валя, поздравляю!!! Наконец-то (после Васильева) на Банковой появилась профи с реальной властью:-) Самодеятельным технологам, пиарщикам-любителям, прочим экспериментаторам можно расслабиться. Акелла не промахнется! Поздравляю Медведева, Уколова иже с ними...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду