Олександр Виноградов іде з посади першого заступника головреда «Коммерсанта»

16 Червня 2009
17499
16 Червня 2009
12:14

Олександр Виноградов іде з посади першого заступника головреда «Коммерсанта»

17499
Олександр Виноградов іде з посади першого заступника головреда «Коммерсанта»

З 1 липня Олександр Виноградов залишить посаду першого заступника головного редактора української газети «КоммерсантЪ», повідомляє «Медіабізнес».

 

Про це повідомив головний редактор газети Андрій Гоголєв.  «Сьогодні я офіційно оголосив, що з 1 липня Олександр Виноградов іде з посади першого заступника головного редактора. Але наказу ще немає, - сказав Андрій Гоголєв. - Хто обійме посаду Виноградова, поки що не скажу, але це не буде стороння людина».  Олександр Виноградов залишиться у видавництві й керуватиме розвитком сайту газети.

 

«Була необхідна ротація, оскільки я не бачу когось іншого, хто міг би займатися сайтом. Сподіваюсь, що восени ми приємно здивуємо наших читачів оновленим сайтом», - пояснив причину перестановки Андрій Гоголєв.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17499
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знающий
5429 дн. тому
И Гоголев, и Виноградов - журналисты великолепные, от Бога, это факт. Как факт и то, что они - разные по характеру и взглядам, у них есть существенные отличия в оценке информповодов, методах их обработки, подачи материала, стилистике (особенно - в заголовках). Но в целом у работающих с ними людей не возникает сомнений в их классности как профессионалов. Проблема не в уровне профессионализма, а в объеме задач: Гоголев - кроме того, что он главный редактор "Коммерсанта" - еще и генеральный директор ЗАО "КоммерсантЪ-Украина". И работает он, как лошадь, это тоже факт. Но разрываться между ТАКИМИ должностями - выше человеческих сил. Тем более, что иногда позиция гравреда противоречит позиции генерального. Возникает реальный конфликт интересов. Понимающий сделает выводы сам. Что касается того, какой будет газета без Виноградова, то наверняка несколько другой. И это - жаль. Но Виноградов, во-первых, далеко не уходит (сайт - это тоже "Коммерс" - и будет развиваться в полноценный проект), и, во-вторых, за четыре года многому научил тех, кто рядом с ним - и это знание никуда не денется. Так что - все меняется, а "Коммерс" живет и будет жить. Не дождутся :)
редактор
5430 дн. тому
Андрей не журналист. он не может такую работу работать. интересно посмотреть на коммерс БЕЗ виноградова. это уже и не газета
My name is Igor
5430 дн. тому
А работать кто будет? Сам Гоголев что-ли?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду