Максим Іголинський очолив комерційний відділ каналу «Сіті»

2 Липня 2009
16039
2 Липня 2009
16:23

Максим Іголинський очолив комерційний відділ каналу «Сіті»

16039
Максим Іголинський очолив комерційний відділ каналу «Сіті»

Керівником комерційного відділу телеканалу «Сіті» призначений Максим Іголинський. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

На новій посаді Максим займеться вибудовуванням системи продажів, підготовкою до нового сезону та презентацію можливостей «Сіті» для головних медійних агентств.

 

Максим Іголинський розпочав свою кар'єру у сфері продажів на телебаченні в 2000 році з посади асистента менеджера комерційної дирекції телеканалу «Інтер»,  де згодом сам створив і очолив відділ оптимізації затрат. Згодом займався продакт-плейсментом для серіалів і фільмів групи «Інтер», обійняв посаду заступника комерційного директора «Інтера». З 2006 року - керівник відділу продакт-плейсменту «Української медійної групи». У 2006-2007 роках - продюсер продакшн-студії «Світ-ТВ», що виробляла програму «Екіпаж» та програми на замовлення «1+1». У 2008 році - комерційний директор телеканалу UBC. З жовтня 2008 по червень 2009 року - комерційний директор телеканалу ТОНІС.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16039
Читайте також
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Fisherman
5381 дн. тому
Интересно, это какого такого ХОРОШЕГО менеджера обидели?! Чернявскую что ли?! Да не смешите меня. Как менеджер она полный ноль, особенно в продажах. Никакого понятия о стратегии, продажах, менеджменте и т.д. она понятия не имеет.
знаю
5415 дн. тому
Самовлюблённый и противный, а с продажами время покажет. линейка выстоена, программ много.. поле деятельности тоже не маленькое, только зачем,и ради кого- хорошего человека и менеджера обидели?
Мисс
5415 дн. тому
Тонис и сдесь отличился))) Молодца, ребята!!! Так держать!! Никитин- молодца!!! Приводит на Тонис своих, а нормальных, толковых людей увольняет!!! Такой человек, как Иголинский, не пропадет!!! Макс- ты молодец!!! Когда ты ушел с тониса без процентов за пол года (постарался господин Никитин), ты ничего не потерял, а избавился от обузы, которая не давала тебе идти дальше и розвиваться в своей сфере!!!
РА
5415 дн. тому
а что Максим отличился супер-выстроенной системой продаж на телеканалах UBC и Тонисе? Да действительно, это два самых продаваемых канала
Роман
5415 дн. тому
"Українська НЕДІЙНА группа"?! Це ви жартуєте :) Виправте негайно ж!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду