Олександра Герасимова знов очолила журнал Domus Design

24 Червня 2009
29522
24 Червня 2009
14:31

Олександра Герасимова знов очолила журнал Domus Design

29522
Олександра Герасимова знов очолила журнал Domus Design

Головним редактором щомісячника Domus Design призначена Олександра Герасимова. Про це повідомляє видавничий дім «Муратор Україна».

 

За інформацією прес-служби, пані Герасимова стояла біля витоків видання та була головним редактором у 2002-2007 роках. «Ми вважаємо період, коли Олександра Герасимова очолювала журнал, найуспішнішим для видання. Ми вирішили поновити співпрацю з колишнім головним редактором, оскільки наше розуміння подальшого розвитку Domus Design цілком збігається з її баченням», - каже координатор проекту Ґражина Скибицька.

 

За словами головного редактора, її головним завданням є «зміцнення бренду, збереження та примноження його репутації та впізнаваності, а також оптимальне донесення його цінностей до цільової групи».

 

Журнал Domus Design виходить 10 разів на рік накладом 10 тисяч примірників. Обсяг - 180 сторінок.  На початку червня видавництво «Муратор Україна», дочірня компанія польського Murator, викупило права на видання журналу в компанії Telegraaf Media Ukraine.

 

Фото -  «Медіабізнес»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
29522
Читайте також
25.06.2009 18:11
Елена Шкарпова, Journalism.com.ua
31 432
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду