Прихильник Партії регіонів напав на журналіста «Острова» у Донецьку

7 Червня 2008
14584
7 Червня 2008
11:31

Прихильник Партії регіонів напав на журналіста «Острова» у Донецьку

14584
Прихильник Партії регіонів напав на журналіста «Острова» у Донецьку
Під час святкування Днів російської мови у Донецьку, було вчинено напад на журналіста інтернет-видання «Острів» Олександра Владімірова.
 
Як повідомив постраждалий у коментарі «Телекритиці», інцидент трапився після того, як одному з ліцеїстів, які стояли у почесній варті біля пам’ятника Олександру Пушкіну, стало зле. «Его вывели из строя, начали откачивать, подъехала скорая помощь. Естественно, журналисты бросились туда. Но сложилось впечатление, что организаторы акции заволновались, что именно этот, на мой взгляд, совершенно случайный эпизод, станет главной темой репортажей», – зазначив журналіст.
 
За його словами, він звернувся до одного з юнаків, який уже вийшов зі строю, щоб розпитати, як довго вони стоять у караулі: «Мероприятие взрослое, и в нем принимают участие дети. Не по стойке смирно, не как возле Мавзолея, но тоже должна быть какая-то сменяемость. В этот момент подошли два молодых человека и начали грубо меня отталкивать. Я со своей стороны не грубил, просто спрашивал, почему я не могу поговорить с ребенком? В конце концов один из них матом сообщил мне, куда я должен пойти, указав конкретное место», – розповів далі пан Олександр.
 
За його словами, після цього молодик вихопив у нього диктофон та вдарив. «Удар несильный, направленный, скорее, на то, чтобы показать, кто в доме хозяин», – підкреслив кореспондент «Острова».
 
Як раз у цей момент на місце інциденту підійшов прес-секретар Донецької обласної організації Партії регіонів Ігор Чичасов, після чого нападник зник. Олександр Владіміров зазначив, що попри наявність значка Партії регіонів на лацкані піджака нападника, ніхто з присутніх регіоналів його не міг упізнати. У коментарі «ТК» Ігор Чичасов теж запевнив, що цей чоловік не має стосунку до офіційних представників ПР, а просто був присутнім на святі.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14584
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду