Депутати від Партії регіонів пропонують скасувати посаду Секретаря РНБОУ

12 Січня 2007
13744
12 Січня 2007
10:50

Депутати від Партії регіонів пропонують скасувати посаду Секретаря РНБОУ

13744
Депутати від Партії регіонів пропонують скасувати посаду Секретаря РНБОУ

Депутати від Партії регіонів Юрій Мірошниченко і Владислав Забарський пропонують скасувати посаду секретаря Ради національної безпеки й оборони.

 

Про це йдеться в законопроекті, зареєстрованому цими депутатами у Верховній Раді, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

 

Депутати пропонують виключити з закону про РНБО статтю про секретаря ради і його заступників, про їхні повноваження, і всі пов'язані з цією посадою положення закону.

 

Вони також пропонують замість апарату РНБО, що забезпечує за законом його роботу, перекласти забезпечення роботи РНБО на секретаріат президента.

 

Таким чином, апарат РНБО також скасовується авторами законопроекту.

 

Крім того, депутати пропонують виключити статтю про консультативний і робочий органи РНБО, а також про те, що рада фінансується за рахунок державного бюджету.

 

У цьому законопроекті депутати також запропонували ввести контрасигнацію (скріплення підписами) прем'єр-міністра і відповідального міністра указів президента, якими вводяться в силу рішення РНБО.

 

Українська правда

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13744
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду