Партія регіонів погрожує меру Слов’янська виключенням, якщо він не дасть спокій ТРК «САТ плюс»

7 Березня 2008
35968
7 Березня 2008
12:06

Партія регіонів погрожує меру Слов’янська виключенням, якщо він не дасть спокій ТРК «САТ плюс»

35968
Партія регіонів погрожує меру Слов’янська виключенням, якщо він не дасть спокій ТРК «САТ плюс»
Донецьке обласне відділення Партії регіонів закликає мера міста Слов'янська Валентина Рибачука припинити переслідування журналістів, повідомляє «Остров». Нагадаємо, пан Рибачук відсудив у телеканалу «САТ плюс» 80 тисяч гривень як компенсацію моральної шкоди.
 
«Донецьке обласне відділення ПР висловлює своє рішуче обурення діями члена партії, слов'янського міського голови Валентина Рибачука, - йдеться в заяві відділення. – Під його «чуйним» керівництвом у Слов'янську розгорнута безпрецедентна кампанія із переслідування журналістів телеканалу «САТ плюс» , які викрили недоліки у роботі місцевої влади. Для нас така ситуація неприйнятна і неприпустима. Ми завжди відстоювали принципи свободи слова та поваги до прав журналістів. Ми вважаємо, що дії пана Рибачка кидають тінь на Партію регіонів, і радимо міському голові Слов’янська займатись не переслідуванням журналістів, а ефективним вирішенням соціально-економічних проблем міста.
 
Ми закликаємо пана Рибачка негайно відмовитись від усіх претензій на адресу телеканалу «САТ плюс» і публічно перепросити журналістку Наталію Попову. У протилежному випадку питання про його перебування у лавах ПР буде розглянуте на найближчому засіданні політради».
 
Раніше колектив телекомпанії «САТ плюс» звернувся до журналістської спільноти України по допомогу.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
35968
Читайте також
18.03.2008 16:12
Александр Владимиров
для «Детектор медіа»
33 757
27.12.2007 16:49
Тетяна Фоміна, юрист НАМ, для «Детектор медіа»
51 317
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ДК
5898 дн. тому
собственно, ради этого и была наверное, оранжевая революция чтобы Партия Регионов была ярой звщитницей свободы слова:))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду