Олена Бондаренко відповідатиме за комунікації Партії регіонів в ході виборчої кампанії

3 Серпня 2007
15706
3 Серпня 2007
15:43

Олена Бондаренко відповідатиме за комунікації Партії регіонів в ході виборчої кампанії

15706
Олена Бондаренко відповідатиме за комунікації Партії регіонів  в ході виборчої кампанії

Народний депутат V скликання, член фракції Партії регіонів, перший заступник голови Комітету ВР з питань свободи слова та інформації підтвердила «Детектор медіа», що відповідатиме за роботу департаменту комунікацій Партії регіонів. Раніше ці функції виконував Едуард Прутнік, який нині є головою Державного комітету телебачення і радіомовлення України.

 

Нагадаємо, про те, що Олена Бондаренко очолюватиме напрямок медіа і комунікацій у виборчій кампанії Партії регіонів, повідомила днями «Українська правда».

 

Олена Бондаренко в минулому – прес-секретар колишнього голови Донецької обласної ради Бориса Колесникова, який нещодавно очолив виборчий штаб Партії регіонів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15706
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду