Активісти Партії Регіонів порадили журналісту "піти подалі"

24 Липня 2006
5042
24 Липня 2006
16:53

Активісти Партії Регіонів порадили журналісту "піти подалі"

5042
Активісти Партії Регіонів порадили журналісту "піти подалі"

Активісти Партії регіонів перекрили рух по вулиці Грушевського у Києві від вулиці Шовковична до Липської. Вони тримаються за руки, створюючи щільний кордон. В той же час на запитання кореспондента УНІАН, навіщо вони перекрили рух: одні говорять, що не знають, а інші радять йти подалі, повідомляє "5 канал"

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5042
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду