Ганна Герман впевнена в участі Віктора Ющенка в "круглому столі" за присутності Партії Регіонів

26 Липня 2006
4216
26 Липня 2006
12:32

Ганна Герман впевнена в участі Віктора Ющенка в "круглому столі" за присутності Партії Регіонів

4216
Ганна Герман впевнена в участі Віктора Ющенка в "круглому столі" за присутності Партії Регіонів

Президент Віктор Ющенко не відмовиться від проведення "круглого столу" за участю представників Партії регіонів, впевнена депутат Регіонів Ганна Герман.

"Президент сам виступив з ініціативою проведення "круглого столу". Він сам надіслав таку пропозицію до Верховної Ради", - сказала Герман журналістам.

"Не думаю, що президент відмовиться від такого діалогу, який би приніс багато користі всім політичним силам і народу України", - додала вона.

При цьому Герман висловила думку, що можливо, працівники секретаріату президента не завжди мають докладну інформацію щодо намірів президента, адже це не планова зустріч.

"Цей "круглий стіл" виник спонтанно. Можливо, президент не встиг повідомити своїй службі про це. Але я не вірю, що президент без якихось поважних причин відмовиться від такого діалогу", - заявила Герман.

За її словами, під час "круглого столу" Партія регонів планує обговорити ймовірність входження до складу антикризової коаліції "Нашої України", а також ініціювати широкий діалог між усіма політичними силами.

"Ми ще раз хочемо сказати, що ми проти радикалізації суспільства, ми за політичний діалог. Ми ще раз хочемо підкреслити і підтвердити європейський вибір Партії регіонів", - зазначила Герман.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4216
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду