Денис Жаркіх пішов з посади керівника прес-служби Партії регіонів

10 Серпня 2007
20130
10 Серпня 2007
11:59

Денис Жаркіх пішов з посади керівника прес-служби Партії регіонів

20130
Денис Жаркіх пішов з посади керівника прес-служби Партії регіонів

Денис Жаркіх пішов з посади керівника прес-служби Партії регіонів. Причини свого звільнення він вирішив залишити без коментарів.

 

«Я решил вернуться в журналистику, - розповів Денис «Телекритиці». – Сейчас думаю над тремя различными предложениями. Хотел бы завязать с политической тематикой полностью, но это уже как получится».   

 

Він також не виключає, що повернеться до роботи сценариста кіно та телебачення.  В 2005 році Денис разом з командою Юрія Макарова отримав «Телетріумф» в номінації «Телефільм» за проект «Мазепа: кохання, велич, зрада». В 2001 році став переможцем Євразійського телефоруму з фільмом «Глибше мертвих».

 

Денис Жаркіх керував прес-службою ПР з жовтня 2006 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20130
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду