Ар’єв звинувачує Партію регіонів у переслідуванні за журналістську діяльність

30 Січня 2008
13338
30 Січня 2008
16:01

Ар’єв звинувачує Партію регіонів у переслідуванні за журналістську діяльність

13338
Ар’єв звинувачує Партію регіонів у переслідуванні за журналістську діяльність

«Партія регіонів взялася за переслідування мене через мою журналістську діяльність, зокрема мої програми в рамках циклу журналістських розслідувань “Закрита зона”, який я робив із викриттям фактів діяльності таких членів ПР, як Янукович, Ахметов, Колесников та інші», – сказав офіційному сайту блоку народний депутат від фракції «Наша Україна – Народна самооборона», член Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю Володимир Ар'єв

 
Нагадаємо, регіонали звернулися до ПАРЄ з проханням розслідувати «факти покривання владою кримінальних справ», зокрема щодо «факту контрабанди наркотиків, що мав місце 22 жовтня 2006 року».
«Зараз ПР звертається до ПАРЄ, щоб покарати журналістів за журналістську діяльність, і це яскраво свідчить про абсолютне нерозуміння принципів демократії і свободи слова, крім того, це цілеспрямована провокація проти мене як політика і проти Наталі Фіцич як журналіста, яка несе загрозу свободі слова загалом і журналістській діяльності», – наголосив Ар'єв.
 
«У Європі добре знають, що журналісти часто вдаються до експериментів і провокацій для того, щоб дістати правильну інформацію. Те, що заява регіоналів з’явилася саме сьогодні - не випадково, оскільки Міністерство внутрішніх справ, яке очолює лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко, порушує кримінальні справи, які зачіпають очільників ПР і їхні реальні кримінальні діяння», – сказав депутат.
 
Політик також надав пояснення з приводу випадку «контрабанди наркотиків». «Я хочу зазначити, що кримінальна справа в Україні проти мене не відкривалася, мене жодного разу не викликали для надання пояснень. Можна чітко сказати, що це є суто використання інформації, отриманої ПР з невідомих для мене джерел, я можу припустити, що інформацію вони отримали незаконно, перекрутили і використали на свій рахунок, щоб тиснути на мене як на народного депутата і на Фіцич як журналіста, оскільки програми продюсерського центру “Закрита зона” продовжують виходити і мають те саме спрямування: боротьбу з корупцією та організованою злочинністю та утвердження національного духу в українському суспільстві, проти якого веде боротьбу Партія регіонів», – сказав Ар'єв.
 
 
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13338
Коментарі
5
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Шекспирус
5954 дн. тому
Печальна участь Вовы-правдоруба... Еще недавно упивался собственной значимостью и депутатством - вознаграждением за послушную педерастию.
Яля
5954 дн. тому
Дуже вдала фотографія пана Ар'єва. Відразу видно - справжній поборник справедливості і захисник голодних і обездолених :)))))
Вася
5955 дн. тому
Просто эти сигареты Арьев вез ребятам из ПР. И не довез. И теперь мужики страдают, их ломает, а Шуврич с Киселевым все скурили. . по крайней мере ничего другого у них на Володю нет.
не гони
5955 дн. тому
Идет человек по улице. У него в кармане - паспорт. В паспорте -штамп о регистации по донецкому адресу. Вывод-это Ахметов. или любой другой бандит. Примерно такие глубокомысленные доводы делал г-н Арьев в своих шедевральных программах. Выводы поверхностны, расследования - никакого, одни амбиции. Аналитика? Не смешите... НУНС кричит о разделении политики и бизнеса. Так разделите. А то, Арьев влияет на свой бизнес-ПЦ "Закрытая зона", о том, что Фицыч - жена, в сообщении- ни слова. Стець влияет на политику 5 канала, будучи депутатом. Короче, никакой "оранжевой" революции не было. Термин "революция" предполагает совсем иное, а не смену свиней у кормушки. Короче, политцвет не делает различий в желании заработать. А история с цигаркой на кордоне.... Арьев, ну признайся, хотел перед друганами козырнуть "кометой" из Амстердама, а то и просто пыхнуть в компании. Не мели ерунды про эксперименты. Это больше похоже на экскрименты.
gg
5955 дн. тому
Арьев давно не журналист, а политик. И веры ему никакой.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду