detector.media
09.10.2007 10:27
Микола Княжицький теж іде від Костеріна і видаватиме з Портниковим газету
Микола Княжицький теж іде від Костеріна і видаватиме з Портниковим газету
Президент холдингу «МедіаДім» і голова правління каналу ТОНІС Микола Княжицький підтвердив справедливість звинувачень на адресу власника холдингу Володимира Костеріна, що містяться у відкритому листі Віталія Портникова.
 
«На жаль, я був свідком частини цих подій, тому сьогодні написав заяву про звільнення з посади голови правління каналу ТОНІС. Я отримав від Віталія листа і прочитав його: все, що там написано, відповідає дійсності. Справді, чинився тиск на редакцію і були намагання встановити цензуру, тому в мене немає в цій ситуації іншого виходу», - сказав пан Княжицький «Детектор медіа».
 
Він також повідомив, що, оскільки є співзасновником «Газети 24», то має намір продовжити співпрацю з Віталієм Портниковим і разом із «фактично тим самим колективом» випускатиме її надалі. «Чи це буде ця сама газета, чи вона матиме іншу назву, але за формою газета буде та сама», - сказав він, а на запитання, чи колектив газети піде разом із ними, відповів, що «в газеті працює дуже багато людей, але більшість чесних людей нас підтримує».
 
Тим часом, як виявилось, Володимир Костерін може навіть не знати про те, що Княжицький і Портников покидають його холдинг. «Я дуже довго намагався з ним зв’язатись, він за кордоном, завтра повертається. Я не знаю, чи він взагалі знає про наші заяви», - сказав Микола Княжицький.
 
О 14.30 в УНІАН пройде прес-конференція за участю Віталія Портникова, на якій він пояснить причини свого звільнення та відповість на запитання журналістів.
detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY