Новини про "Громадське радіо"

19 Червня 2002
1219
19 Червня 2002
13:11

Новини про "Громадське радіо"

1219
Новини про "Громадське радіо"
За місяць роботи в режимі прямого ефіру (читай і слухай www.radio.org.ua) “Громадське радіо” сформувало свою базову аудиторію – майже 8 000 відвідувачів з 49 країн світу. Серед зарубіжних інтернет-слухачів перед ведуть шанувальники з Канади, США, Польщі, Німеччини, Угорщини, Великобританії, Росії, Ізраїлю та Австралії. Вони прочитали чи прослухали більше мільйона повідомлень.



Оновлений тиждень тому сайт (додано великий аудіо-архів, повнотекстовий пошук і тематичний класифікатор) значно комфортніший у користуванні, а експорт новин на партнерські сайти має відчутно збільшити аудиторію.



Якість роботи “Громадського радіо” оцінили регіональні радіокомпанії. З середини травня наші репортажі та повідомлення лунають у випусках новин на Галичині та Волині, Одещині та в Кіровограді, у Херсоні та Запоріжжі, Полтаві та Сумах, у Луганську та Ужгороді. Частина регіональних партнерів транслюють шість щоденних і тижневих неполітичних програм ГР.



Поки що важко визначити загальну аудиторію ГР, тим паче, що найближчим часом розшириться коло партнерських радіостанцій та сайтів. Але так само, як і раніше, легко вказати на особу державного чиновника, який стоїть на перешкоді появи ГР в київському ефірі. Це – голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Борис Холод.



Зараз триває підготовка судового позову, аби довести, що наприкінці травня Нацрада з порушенням процесуальних норм зумисне не допустила ГР до участі в конкурсі на “розмовну” частоту у м.Києві. Позов, згідно права, має бути поданий до 28 червня.



19 червня 2002 року



Олександр Кривенко,





Президент Благодійного фонду “Громадське радіо”

Гендиректор ТРК “Громадське радіо”
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1219
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду