З 23 листопада 2005 року «5 канал» збільшує кількість випусків новин у прайм-тайм

22 Листопада 2005
1041
22 Листопада 2005
15:03

З 23 листопада 2005 року «5 канал» збільшує кількість випусків новин у прайм-тайм

1041
З 23 листопада 2005 року «5 канал» збільшує кількість випусків новин у прайм-тайм
Відтепер у підсумковій програмі «Час», що виходить на 5 каналі щодня з 20 до 22 години, щогодини глядачі отримають підсумкові випуски «Часу новин» з оглядом головних останніх новин дня. Про це йдеться у розповсюдженому сьогодні прес-релізі «5 каналу»

Два нових випуски «Часу новин» (о 20:00 та 21:00) збільшать кількість випусків новин українською мовою на 5 каналі до 20 на добу.

«Ця зміна в нашій програмній сітці – новий крок до глядача», - впевнений Юрій Стець, генеральний продюсер 5 каналу, - «Випуски новин увечері, у проміжку між 19:00 та 23:00 потрібні людям – це підтвердило спеціальне опитування фокус-груп, що проводив «5 канал». Як сказано у прес-релізі, глядачі звикли на початку кожної години отримувати новини від «5-го» , а об’єктивний підсумок новин дня з оновленнями у прайм-тайм „допоможе глядачам тримати руку на пульсі подій і під час перегляду авторської підсумкової програми «Час»”.

«В підсумковій програмі «Час» ми приділяємо більше уваги власне головним подіям дня, авторському погляду на окремі теми. Тим не менше, глядач не повинен залишатися увечері без найсвіжіших новин – саме тому короткі інформаційні підсумки дня з останніми новинами виходитимуть, як і звично для «5-го» – щогодини», - говорить Роман Скрипін, шеф-редактор 5 каналу.

Новини на «5 каналі» виходять ввечері та вдень - щогодини, зранку (з 6:30 до 9:00) – щопівгодини. Крім цього, на «5 каналі» - двічі на добу випуски новин російською та англійською мовами.

За інформацією прес-служби «5 каналу»


Читайте також:

«5 канал» планує телемарафон на честь річниці Помаранчевої революції (розширено)

«5 канал» з’явився в ефірі у Бердянську

"5 канал" сьогодні згадує початок голодування і святкує звання "Кращого каналу року

«5 канал» вийшов на власних частотах у Житомирі та Кіровограді

УТ-1 та "5 канал" у прямому ефірі покажуть продаж „Криворіжсталі” (оновлено)
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1041
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду