MARTIN group проведе круглий стіл „Дотримання етичних принципів на парламентських виборах-2006”

22 Листопада 2005
576
22 Листопада 2005
12:56

MARTIN group проведе круглий стіл „Дотримання етичних принципів на парламентських виборах-2006”

576
MARTIN group проведе круглий стіл „Дотримання етичних принципів на парламентських виборах-2006”
У четвер, 24 листопада, у приміщенні прес-центру ЛігаБізнесІнформ (вул. Шамрила, 23), з 12.00 по 14.00 годину, Агенція комплексного розвитку MARTIN group проводить круглий стіл: „Дотримання етичних принципів на парламентських виборах-2006: виклики та шляхи розв’язання”.

Про це говориться у розповсюдженому сьогодні інформаційному повідомленні.

На круглому столі представниками політики, медіа та експертного товариства обговорять проблеми дотримання етичних принципів на виборах-2006, а також окреслять позиції щодо основних небезпек порушення етичних норм та шляхів запобігання використання „брудних” технологій усіма учасниками виборчого процесу.

Проведення круглого столу є продовженням ініціативи агенції MARTIN group по впровадженню норм „Хартії етичних принципів політичних консультантів України”, яка має на меті забезпечення високих етичних стандартів діяльності незалежних політичних експертів в Україні. Нинішній круглий стіл має стати розширенням ініціативи та сприяти розробці та втіленню конкретних практичних механізмів контролю за дотриманням етичних норм у професійній діяльності політиків, журналістів та політичних технологів.

До участі у круглому столі запрошені:

Ярослав ДАВИДОВИЧ – голова Центральної виборчої комісії

Олександр ЗІНЧЕНКО – голова Партії патріотичних сил України Олександра КУЖЕЛЬ – заступник голови партії „Трудова України”

Володимир ФІЛЕНКО - народний депутат України

Сергій ПРАВДЕНКО - народний депутат України, заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації

Віталій КУЛИК – директор Центру дослідження проблем громадянського суспільства

Сергій ТАРАН – директор Інституту масової інформації Микола КНЯЖИЦЬКИЙ – директор компанії „Медіадім”

Вадим КАРАСЬОВ - директор Інституту глобальних стратегій Вахтанг КІПІАНІ – випусковий редактор програми ”Один тиждень”, телеканал К1

Олекса ШАЛАЙСЬКИЙ – головний редактор Інтернет-видання ProUa

Віталій КУСТОВ –головний редактор Інтернет-видання „Фраза”

Тарас БЕРЕЗОВЕЦЬ – директор департаменту політичного консалтингу агенції MARTIN group

Акредитація за телефонами: 8(044) 287 23 37

8(044) 289 8822

Анастасія Безверха

+38067 446 5330

За інформацією MARTIN group
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
576
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду